Informatii utile

Contacteaza-ne

Avantajele sistemelor de monitorizare prin GPS de la Ubitelco

1.Reducerea costurilor de administrare a flotei tale cu pana la 30%

Costurile de administrare ale companiilor ce detin propria flota auto nu sunt deloc de neglijat, mai ales daca ele exercita presiuni asupra bugetului. Din acest motiv tot mai multe firme au apelat la solutii ingenioase ce le permite optimizarea activitatilor, realizand o economie de pana la 30% la consumul de carburant.

Cea mai buna modalitate de a reduce costurile o reprezinta monitorizarea vehiculelor prin intermediul unui dispozitiv GPS care indica cu o precizie de neegalat atat locatia autoturismului cat si nivelul combustibilului sau stilul de condus al soferului, oferind astfel o siguranta permanenta ca activitatile sunt desfasurate corespunzator si in limita bugetului alocat.

Asadar, pe langa clasica functie de localizare a autovehiculelor, garantam reducerea costurilor pana la 30% dar si o crestere semnificativa a livrarilor efectuate.

2. Localizarea vehiculelor in timp real si cresterea productivitatii avand control 100%

Dispozitivele de monitorizare a flotei auto sunt utilizate de catre companiile din intreaga lume ce doresc sa solutioneze problemele specifice managementului flotei auto si sa creasca productivitatea firmei. Acest sistem GPS permite comunicarea in timp real, oferind astfel control 100% asupra activitatilor desfasurate in cadrul companiei.

Utilizand aceste aparate veti putea elimina toate abaterile de la rutele stabilite, stationarile inutile, dar si drumurile efectuate in interesul personal al conducatorilor auto.

Datele sunt transmise in timp real, lucru ce ajuta administratorii in luarea imediata a masurilor necesare fiecarei posibile probleme ce poate fi intampinata pe traseu.

Productivitatea firmei tale depinde in totalitate de eliminarea piedicilor ce pot intrerupe activitatile, astfel incat un sistem GPS este solutia ideala .

3. Gestionarea in mod eficient a parcului auto cu ajutorul softului Ubitrack.

Softul Ubitrack inglobeaza cele mai noi concepte si tehnologii si este destinat urmaririi indeaproape a autovehiculelor prin satelit, inregistrand non-stop istoricul deplasarii acestora.

Sistemul preia datele de la reteaua de sateliti GPS si le prelucreaza astfel incat sa le transmita instant administratorului. Astfel, acesta va gestiona mult mai usor activitatile complexe de management a flotelor auto si va gestiona  eficient cheltuielile firmei.

Asadar, este acest sistem de monitorizare o alegere potrivita pentru tine si afacerea ta? Raspunsul este DA! Indiferent de cat de mare este parcul auto pe care il detii, poti salva timp si bani deoarece softul de supraveghere ubitrack permite gestionarea competenta, eficienta si convenbila a tuturor resurselor utilizabile in companie.

4.Prelungirea duratei de viata a vehiculelor si a consumabilelor cu ajutorul modulului ecodrive.

Principla caracteristica a modulului Ecodrive o reprezinta monitorizarea stilului de condus al fiecarui sofer si implicit ajutarea acestora la dezvoltarea unui comportament adecvat la volan.

Folosind toate posibilitatile oferite de catre noile generatii de autovehicule, conducatorii auto pot urmari cu usurinta toate indicatiile transmise in timp real pe panoul de control ecodrive si pot dezvolta rapid o conduita corecta la volan.

Dispozitivele noastre pot detecta de la o viteza excesiva, o franare brusca si pana la o accelerare prea rapida, atentionand soferul imediat prin semnale vizuale si audio.

Dezvoltand in conducatorii auto un stil de condus controlat,responsabil si preventiv, poti reduce semnificativ cheltuielile firmei si totodata poti creste siguranta circulatiei.

5.Prevenirea furtului de combustibil.

Cele mai mari reduceri ale cheltuielilor se obtin prin supravegherea constanta a combustibilului folosind dispozitivele de urmarire prin gps.

Prin montarea unui system de monitorizare a combustibilului ce transmite cu o precizie de 99%  nivelul acestuia in orice moment, se pot evita posibilele pierderi de carburant de pe traseu ce ar indica o defectiune tehnica sau de ce nu posibilele furturi.

Acest dispozitiv poate fi utilizat indiferent de dimensiunea rezervorului sau tipul de carburant folosit si iti ofera control maxim asupra transporturilor efectuate in cadrul firmei tale.

 Asadar, orice pierdere va fi inregistrata si transmisa in timp real, lucru ce va ajuta administratorul flotei in luarea masurilor necesare intr-un timp cat mai scurt.

logo Ubitelco
Distribuieaici