Informatii utile

Contacteaza-ne

OnTrack, aplicatie mobila pentru soferi


OnTrack este aplicatia mobila ce poate fi folosita atat pe telefon, cat si tableta, ce permite comunicarea dintre managerul de flota si conducatorii auto de pe traseu.

Cu ajutorul acestei aplicatii, soferii pot transmite in timp real informatii cu privire la livrarea in curs, alte comenzi sau diverse probleme intampinate pe traseu ce pot scadea eficienta activitatii, precum si posibilitatea unei abateri de la ruta initiala ( drumuri in constructii, accidente etc.)
Totodata aplicatia permite comunicarea rapida intre soferi dar si posibilitatea lor de a raspunde promt mesajelor trimise de catre dispecer.

Soferul poate fi directionat spre o anumita locatie prin intermediul aplicatiei OnTrack, coordonatele GPS putand fi deschise prin orice aplicatie de navigare sau direct in Google Maps.

Una dintre functiile avantaj ale acestei aplicatii o constituie scanarea documentelor in timp real si trimiterea lor catre dispecerat cu ajutorul telefonului mobil.

In cazul in care un conducator auto foloseste mai multe vehicule, el va primi si va trimite mesaje doar pe o singura masina, cea aleasa la inceputul cursei de manager ca fiind cea utilizata.

Pentru a eficientiza si mai mult activitatea firmei tale, propunem o noua functie in meniul aplicatiei: Sarcini de navigare. Astfel soferii pot primi sarcini sau destinatii de deplasare direct de la manager, avand totodata si posibilitatea de a le refuza sau de a le accepta.

 

Descarca pentru ANDROID

logo Ubitelco
Distribuieaici