Solutii localizare GPS

Contactati-ne
Camioane monitorizate prin GPS

Monitorizare flota si control

Informatiile in timp real despre vehicule, sofer si marfa ofera managerilor de transport posibilitatea de a lua decizii mai bune ce contribuie la dezvoltarea si succesul afacerii. Dispozitivul de urmarire GPS, impreuna cu sistemul TrustTrack ofera solutii adecvate flotelor de orice tip si dimensiune.
 

Management-ul flotei rapid si efectiv

Monitorizarea flotei auto ofera un foarte bun control asupra flotei, rezultand astfel reducerea costurilor de Monitorizare combustibil si control

Costurile cu combustibilul reprezinta un sfert din costurile totale din operatiunile flotei auto. Ca flotele sa fie eficiente si sa obtina profit maxim o solutie de monitorizare a combustibilului este un must have . Solutiile Ubitelco de monitorizare a combustibiluli ofera companiilor informatii detaliate ce permit optimizarea si reducerea costurilor.
 

Monitorizare rezervor combustibil

Monitorizeaza unde cand si cat a fost umplut rezervorul . Fiti sigur ca tot combustiblul achizitionat a fost pus in rezervor.
 

Protectie contra furtului de combustibil

Sti mereu unde cand si cat combustibil a fost sustras din rezervor prin notificarile trimise de sistem .Graficele  te vor ajuta sa identifici furturile de combustibil – scaderile bruste de combustibil vor fi marcate cu rosu si te vor informa asupra scurgerii de combustibil.
 

Compara soferii

Claseaza soferii in functie de consumul de combustibil si distanta parcursa . Normeaza combustibilul in mod real
 

Rapoarte si analize

Analizeaza nivelul de combustibil si consumul pentru a imbunatati managementul flotei. Salveaza timp si creaza rapoarte automate in legatura cu  consumul de combustibil si primeste-le pe email.
 

Notificari Instant

Obtine notificari in timp real despre eventualele scurgeri de combustibil sau plinuri via SMS ,email sau aplicatia mobile.
 

Controlul combustibil si solutii

  • Sisteme de localizare GPS
  • Platforma UbiTrack
  • Senzor litrometric


Sistemele de localizare prin GPS colecteaza informatii privind consumul de combustibil direct din computerul vehicului sau prin sonda litrometrica care se instaleaza pe rezervorul de combustibil . Datele colectate sunt transmise catre platforma UbiTrack  unde managerul poate vedea si interpreta informatiile .
 

Securitatea transportului si a pasagerilor

Informatiile si alertele in timp real ofera managerilor de transport posibilitatea de a reactiona instant in cazul unor situatii critice sau neplanificate si de a evita posibilele pierderi financiale sau daune ale vechiculelor, transportului, precum si vatamari ale soferului.
 

Folosirea vehiculelor in mod sigur si efectiv

Informatiile in timp real cresc eficienta managerilor de transport si a soferilor, si contribuie intru totul la siguranta vehiculelor. Solutia permite blocarea motorului si, in caz de furt, informatii vitale pot fi furnizate pentru recuperarea vechiculului.

 

logo Ubitelco
Distribuieaici