Solutii localizare GPS

Contactati-ne
Sofer in cabina camion

Sistem Eco-drive

Instruind soferii asupra unor mici si simple obiceiuri in cursul condusului va salva in cadrul afacerii o cantitate semnificativa de combustibil, reducand in acelasi timp si costurile de intretinere ale vechiculelor. Aceasta solutie proceseaza datele despre traseu si creaza o viziune asupra posibilelor metode de imbunatatire a performantei flotei.
 

Economisirea combustibilului si controlul

Obiceiurile inadecvate in timpul condusului cum ar fi franarea sau accelerarea brusca, stationarea cu motorul pornit, precum si condusul cu mare viteza, duc la risipirea combustibilului si, implicit, cresterea consumului acestuia. Solutia Eco-Drive identifica aceste obiceiuri si dezvaluie stilul de condus al soferului, precum si modul in care acesta l-ar putea remedia pentru a economisi combustibilul.
 

Comportamentul soferului si motivatia

Informatiile detaliate legate de traseu permit clasarea soferilor dupa siguranta sau dupa eficientizare combustibilului si, ulterior, crearea unui sistem de salarii bazat pe performanta acestora. In acest fel, soferii pot fi motivati, iar stilul lor de condus poate fi imbunatatit.
 

Securitatea transportului si a pasagerilor

Un stil de condus mai sigur si mai relaxat contribuie, de asemenea, la siguranta vehiculelor, a transportului si a soferilor, reducand riscul de accidente. Mai mult, ofera o mai buna experienta pasagerilor si prelungeste durata de viata a vehiculelor.

 

logo Ubitelco
Distribuieaici